A pécsi Susogó is legjobb ám!

gasztronómia

Sajnálatos, kellemetlen, szégyenletes, elszomorító nyomdaördöge történt keddi, a Gault&Millau Magyarország 2017-es étteremkalauzát ismertető cikkünkben („A sziki ponty mennybemenetele”), miszerint a legjobb hazai éttermeket fölsoroló listából kimaradt a pécsi Susogó Borvendéglő (7625 Pécs, Szőlő utca 54.). Az igazság ezzel szemben az, hogy a Susogó 15 pontot kapott a Gault&Millau húszpontos rendszerben értékelő tesztelőitől, így tagja a legjobb (17-16-15 pontos) éttermek igen szűk, tizenkilences elitklubjának. Így módosul az a megállapításunk is, hogy három vidéki étterem került a top 19-be: valójában tehát négy: a mádi Gusteau, az encsi Anyukám mondta, a tatai Platán és a pécsi Susogó.

Minden érintettnek sikerekben gazdag boldog újesztedőt és jó étvágyat kívánunk!

(A címlapon az étterem egyik fogása látható: kacsamáj, brokkoli, szarvasgombás gaudamártás.)

Kapcsolódó cikkek