Indulsz a munkahelyedre? Épp szállsz be a kocsiba vagy veszed a maszkod a villamosra? Vagy otthon vagy és meghallgatnál egy podcastot amíg elkészíted a reggelid és megiszod a kávéd? Hallottad már a szombaton indult podcast sorozatunk első adását?
Elindult a Pozitív, a 444.hu podcast sorozata, amelyben arra keressük a választ, hogyan alakulhat át a világ a koronavírus-járvány után, hogy fogunk dolgozni, utazni, enni, érezni. A Pozitív adásaival minden szombaton jelentkezünk. Az első adásban Vargha Dóra orvostörténésszel és Müller Viktor biológussal beszélgettünk arról, hogy mikor mondhatjuk azt, hogy véget ért egy járvány, mit lehet sejteni ennek a járványnak a végéről, és mi marad velünk, ha egyszer a járványnak vége lesz.
Meghallgathatod Spotifyon, a Google Podcast és most már az Apple Podcast oldalán is, vagy itt a cikkünkben.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.