Ha a hétvégén lemaradtál róla, és a hétköznapi teendőid mellé vágynál egy podcastra, megjelent sorozatunk, a Pozitív második adása. Ebben két gazdasági elemző vendégünkkel, Zsiday Viktorral, a Hold Alapkezelő Citadella befektetési alapjának kezelőjével és Kovács Krisztiánnal, a Concorde Értékpapír Zrt. üzletfejlesztésért és stratégiai tervezésért felelős igazgatójával arról beszélgetünk, hogy
visszafordítja-e a koronavírus a globalizációt, hogyan változik az, ahogy a kormányok és a jegybankok a válságokat kezelik, és hogy Magyarország hogy a magyar gazdaság hogy jöhet ki a válságból.Az adást megtalálhatod a Spotifyon, A Google Podcast, az Apple Podcast és már az Audible oldalán is, vagy meghallgathatod itt a cikkben.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.