Bede Márton, Uj Péter és Winkler Róbert audió formátumban anekdotáz. Executive producer: Botos Tamás.
00.30: A fiatal fekete költőnő katalán fordítója nem elég fiatal, fekete és nő. A konkrét beiktatási szóritmusoló.
07.20: Ilaix Moriba támadó középpályás, potenciális katalán műfordító a Transfermarkton.
10.00: Winkler elviszi a mamát oltásra.
13.00: Melyik ország mennyire védekezik, és mi mennyire nem csinálunk semmit.
15.00: Emlékszel? A Puskás Stadion eredeti tervein 800 méteres tetőfutópálya szerepelt.
17.40: Tudod, hol fut a Bede?! Schmuck Andor sírjánál! És tényleg trombitál!
21.30: Egy ír terrorista beszélget egy alkoholbeteggel.
26.30: Így kottázta el a spanyol és a brit királyi család.
33.00: Az Irish Times szerint a monarchia olyan, mintha a szomszédod óriási bohócrajongó lenne. Ír szempontból pedig: a nagyapádat is bohóc ölte meg.
37.00: Jakab Péter kulináris chartája, mint kortárs művészeti projekt.
39:15: Puritánsági verseny a Monty Python előadásában.
43.50: Természetesen Hollik István végzett parizermatematikai számításokat, csak elég igénytelenül.
46.40: Újhelyi István nem egy Jakab Péter, na. Viszont tényleg hat gyereke van.
48.50: Trump és a kólagomb.
50.00: Trump és a lakberendezés.
54.30: Indítsunk messziről: halászlé.
58.50: A platóni ideák világa találkozik a vörösboros marhapörkölttel.
Egyszerűen csak „más típusú embert” keresnek.
Nem csak későn zártunk, hanem a többi európai országhoz képest nem is hozott a kormány kemény intézkedéseket. Angliában négy hónapra zárták be az iskolákat, Írországban a lakás környékét is alig szabad elhagyni.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.