Egyedül vagyunk, csíbor! Hogy kaphat deltát egy omegás? Miért nem tudnak az orbánisták sört főzni?

  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

44., számmisztikailag is jelentős sorszámú adásunk ezúttal is izgalmas intellektuális kalandokat kínál a magas színvonalú, prémium kategóriás tartalomra fogékony közönségnek.

A ebizód, amelynek során Bede Márton új rovarfajt fedez föl, lerántja a leplet a többi között L. Simon László sörfőzdéjéről, Lukasenkáról mindenestül, Pablo Escobar kábítószerrel való visszaéléseiről valamint még számos egyéb satöbbiről.

A közreműködők: Bede Márton, Uj Péter, Winkler Róbert. Technikai háttér: Botos Tamás.

  • 00.15: Kinyitottak egy garázsajtót. Az úszómedencében?
  • 02.05: Egyébként hogy jön ki a delta? (A gamma a brazil variáns volt, csak azt már elfelejtettük.)
  • 03.00: Wahorn és a szélsőjobbos ultrapíszík.
  • 11.00: Már Nagy Feró életművét kanszelolják?
  • 14.50: Hua Hin, a thai Siófok calling.
  • 19.18: Magyar győztes: az illegálisan Thaiföldön tartózkodás világrekordja.
  • 22.20: Putyint is kanszelolnák a belorusz konfliktus kapcsán.
  • 26.00: A recept a 60-as évekből: Powers őrnagy cseréje.
  • 28.30: A vendégmunkás hatékonyabb, mint az ENSZ-segély
  • 31.40: L. Simon László a pénzünkből (172 millió forint) főz szar sört. Is.
  • 36.05: Hogyan megy egy konkrét visszaosztás?
  • 41.00: Mexikó a Narcos nélkül a világ legjobb országa?
  • 44.10: Thai kaja, egydimenziós?!
  • 46.30: Miért ütötte meg Németországot a covid?
  • 54.00: Bede óriás vízicsótánnyal találkozik, remélhetőleg ez az, úgyhogy jövő hétre meg is kóstolhatja.
L. Simon László, a Miniszterelnökség kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkáraként középkori harci öltözéket próbál a szászvári várkastélyban 2016. június 14-én.
Fotó: Varga György/MTI

Ugyanez Youtube-utt:

Forrás
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom