A Határbástya Kft. mesterszakácsai tudják, hogy margarinból sosem elég, de ha mégis, akkor is kell még egy kis étolaj

gasztronómia

Cikk ajándékozása

A cikkek megosztásához Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha még nincs ilyen előfizetésed, a Csomagok között válts most magadnak egyet. Ha már van, lépj be a fiókodba!

Vannak felülmúlhatatlan videók, és vannak azok, amik csak azért nincsenek még ezen a szinten, mert nem jutottak el elég nagy közönséghez. Persze a felülmúlhatatlansághoz ebben az esetben nem elég a közönség, szükség van még egy kis margarinos liszttel bekevert barackbefőttre, egy kevés nyers pulykára, esetleg pár szelet ipari mozzarellára. Ha valaki azt hitte, hogy Horváth Gyula Márta szeletének elkészítése közben már mindent látott, az valószínűleg nem találkozott még a Rónay kúriában alkotó Határbástya Kft. mesterszakácsainak főzős videóival, amelyekben a Szöllősi család tagjai pillanatok alatt dobnak össze észveszejtő főételeket.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Ezt a cikket teljes terjedelmében csak előfizetőink olvashatják el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!

Már előfizetőnk vagy?
Jelentkezz be!
Kapcsolódó cikkek