Ide hamuzzon, főnök!

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Újabb jubileumodik, egyszersmind maratoni hattyúdaljellegű adás, a rezsicsökkentés csökkentése után indokoltnak látjuk a saját megszorításunkat. Nincs ingyen reggeli!

A jövő héttől már csak előfizetők kapják vasárnap a Borízűt.

  • 00.00: Köszöntő, technikai ismeretek: a jövő héttől már csak az előfizetők kapják vasárnap hajnalban a Borízűt.
  • 03.00: Visszasírjuk még a régi, igazi, rendes Vuhan-covidot.
  • 07.30: Ragály, dögrovás, pusztulat. Podcastajánló: Darwin démonai.
  • 10.00: A Pokol Angyalai globális vízumproblémái.
  • 13.00: Heti nekrológ: Leonardo Del Vecchio.
  • 18.00: Milliárdosok mélyről indulási versenye: Amancio Ortega.
  • 22.00: Biztató jelek: népesedési jelentés.
  • 27.30: Valójában nem szarták tele Rajapaksa medencéjét.
  • 30.00: Nem véletlenül rajongtunk világ életünkben Suzy Dadáért.
  • 38.00: Pozitív jelek Orbánéknál!
  • 42.00: Pedig Medgyessy milyen jó miniszterelnök lehetett volna…
  • 43.00: Metál Zoltán, a taxis állócsillag.
  • 47.00: Kelet-Európa kedvencei: taxisok és futballhulligánok.
  • 48.30: A globális minimáladó megfúrásában mi a mesterterv?
  • 52.00: Az inflációtól is elment a kedvem
  • 53.00: Na, mitől van infláció, kedves szuveníristák?
  • 57.00: A legjobb takarékosság egy átbrendelt hal.
  • 59.00: Bede beenged valakit a kaputelefonnal.
  • 60.00: Takonyfej, a zsidóhal.
  • 62.30: Rágógumibokor, kólanövény, vegetabokor…
  • 66.00: A pangáziusz névváltozásai (helyreigazítás: a tilápia nílusi, nem Dél-Amerikai).
  • 68.00: Pinavágó, picsavágó, barátfasz.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom