A podcast, amelyben valódi emberek beszélnek valódi hülyeségeket.
Keddig előfizetőknek, keddtől mindenkinek, alább:
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
A kispróza újabb, meglehet könnyen kétélűnek bizonyulható diadala. Garaczi László akadémiai székét elfoglalta. Virtigli posztmodern, jáspisfény, káosz az utakon, új távlatok az irodalom tejipari hasznosítása előtt.
Hogy nyíltan beszélhessen a kockázatokról. „A szokásos kifogással vigasztalom magam: ha én nem tettem volna, akkor valaki más megtette volna” – mondta a 75 éves fejlesztő New York Timesnak.
A céget nem olyan régen még az egyik legígéretesebb feltörekvő médiavállalatnak tartották.
Más médiacégek is komoly leépítésekre kényszerültek.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.