Ha szeretnéd a Borízű adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
A nemkávé kávék lesörpörték a természetes ízeket az idei nagy kávéexpón. A kérdés, hogy ami benne van, az hogy került bele? Antalóczy „Dewla” György, Kis „Kiszoli” Zoltán, Uj Péter és Winkler Róbert – tehát kétketted Daráló podcast és kétharmad Borízű hang kollab (avagy Kávéízű hang II.), a téma az athéni World of Coffee és az így-úgy (ki tudja, hogy) ízmanipulált kávék divatja.
(Mostantól három héten át rendkívüli kiadásokkal fárasztjuk a t. hallgatókat. Lesz még vendég profi futballista és zenetörténész is.)
Alapok:
A 2023-as athéni World of Coffee:
Mi a baj a feldolgozás közben extraaromásított kávékkal:
A kóstolt kávék:
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.