A műsor meghallgatható a 444 Spotify és Apple Podcast csatornáján is
03.00 - Zenei tehetség, sikerek 'gameboy-zenével'
09.30 - Bár itthon ment a szekér, külföldre ment, hogy a legnagyobbaktól tanulhasson
12.15 - Váltás a zenéről, ismerkedés a részvételi művészettel Hágában
17.38 - A játék, mint munka - turnék Európában
23.40 - Miért fontos, hogy a felnőtt is játsszon?
27.16 - A Stockholmi Művészeti Egyetem teret adott neki, hogy oktassa a részvételi művészetet
30.00 - Hogy jönnek ide a mágikus és misztikus gyakorlatok és a keresztény misztika?
39.15 - Keresztény misztikus írónők és a győztes pályázat
45.30 - Újfajta művészeti formák teremtésének kora a miénk
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.