Fennállása során először imáron mérföldőnek is nevezhető önálló emailcímről jelentkezik számos tekintetben mértékadó műsorunk. Vegyenek elő papírt, ceruzát és az Ország-Világ eheti számát: borizu kukac satöbbi. Percenként ötszáz plusz áfa.
Műsorunk az alábbiak szerint alakul:
Az adást most még csak a „Közösség” és a „Belső kör” csomagok előfizetői hallgathatják. Ingyenes verzió keddtől. Ne mondjanak le! Az előfizetés lehetőségéről. Mindannyiunk további prosperitása érdekében. És most jöjjön a hang:
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.