Az előfizetők (de csak a Belső kör és a Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.
Különben is! Hogy nézünk ki?! És különben is, mit képzelünk?! És különben is! Na, mostmár tényleg vegyünk vissza!
Bikaheréből főtt liquid viagra vagy sült kacsaembrió nincs ugyan, csak ropogós malac, fantasztikus kilátás, és Európa (vagy a világ) egyetlen vízimalomkápolnája a cserháti zsákfaluban.
Bér csak egy átlagos zsákfalu több száz hektáros, nemzeti kegyhellyé alakított polgármesteri birtokkal, az űrből is látható Trianon-emlékművel, Turul-szobrokkal, egy fideszes képviselő természetkárosító off-road fesztiváljával, és egy különös hotellel, aminek a vendégeit néha egy teve riogatja.
A szervezők örülnek a tesztvezetőknek, akik emelt nevezési díjat fizetnek és komoly autókkal érkeznek. Azzal kevésbé foglalkoznak, hogy a pályák kialakítása miatt ők komoly biztonsági kockázatot jelenthetnek.
Az amerikai bbq évtizede után a közép-ázsiai konyhák évtizede jön. Kezdjenek el üzbég rizst csempészni ballonkabátban! Vagy rézüstöt a buharai emír udvarából. Podcast: Adorjányi Máriusz szabadtűzguru.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.