Közelebb kerültünk-e a rendszer bukásához? – választásértékelő a 444 Klubban

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

„Romok a háborús kampány után” címmel tartott élő választásértékelőt a 444 június 11-én este a Gödör Klubban.

Forrás

A felvétel meghallgatható a 444 Spotify és Apple Podcast csatornáján is.

Fotó: Kristóf Balázs/444

Az eseményen Uj Pétert, a 444 főszerkesztőjét és Rényi Pál Dánielt, a 444 politikai újságíróját kérdezte Plankó Gergő főszerkesztő-helyettes arról:

  • hogyan értékelik az elmúlt hónapok közéleti eseményeit,
  • hogy mennyit nyert vagy veszített ezzel az eredménnyel a Fidesz,
  • hogy mire lehet képes Magyar Péter,
  • és főleg, hogy ezzel az eredménnyel közelebb kerültünk-e a NER bukásához, vagy sem.
Fotó: Kristóf Balázs/444

Ha szeretnél hasonló élő eseményen részt venni, és szeretnéd, hogy szerzőink az általad feltett kérdéseket is megpróbálják megválaszolni, akkor csatlakozz a Körhöz, legyél a 444 előfizetője!

Fotó: Kristóf Balázs/444
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast