Kitört a 444 konyhájából a citresszó és a paprikávé

ÉLET
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Néhány nappal ezelőtt kísérletet tettünk arra, hogy saját testünkkel törjük az utat a zsákutcába jutott kávéművészet előtt. Így született meg a citresszó, a paprikávé, a banán’tte, sok-sok grimasz és heves szívverés, itt bemutattuk részletesen.

A dolog viszont nem állt meg a 444 konyhájának küszöbén. 

A cikk után voltak, akik kedvet kaptak, és megcsinálták ezeket a fogásokat. Az első citresszó-észlelés az Instagramról jött:

Forrás

És reméljük, hasonló bizsergés kísérte, amit a tesztelőink tapasztaltak.

Rögtön utána a hazai gasztroblog-szcéna képviseletében bejelentkezett Jókuti Bocuse d’or András egy paprikávés videóval:

Forrás

Majd sparrow79hu, aki leírása szerint Manchesterben dolgozó magyar barista, elkészítette a professzionális citresszót:

Forrás

és egy szép paprikávét is:

Forrás

Mondhatnánk, hogy lefőtt a kávé, de inkább csak egy kávét kérünk.

Kapcsolódó cikkek