Néhány nappal ezelőtt kísérletet tettünk arra, hogy saját testünkkel törjük az utat a zsákutcába jutott kávéművészet előtt. Így született meg a citresszó, a paprikávé, a banán’tte, sok-sok grimasz és heves szívverés, itt bemutattuk részletesen.
A dolog viszont nem állt meg a 444 konyhájának küszöbén.
A cikk után voltak, akik kedvet kaptak, és megcsinálták ezeket a fogásokat. Az első citresszó-észlelés az Instagramról jött:
És reméljük, hasonló bizsergés kísérte, amit a tesztelőink tapasztaltak.
Rögtön utána a hazai gasztroblog-szcéna képviseletében bejelentkezett Jókuti Bocuse d’or András egy paprikávés videóval:
Majd sparrow79hu, aki leírása szerint Manchesterben dolgozó magyar barista, elkészítette a professzionális citresszót:
és egy szép paprikávét is:
Mondhatnánk, hogy lefőtt a kávé, de inkább csak egy kávét kérünk.