Már csak két hét és útjára indul a labda az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, úgyhogy épp itt az ideje, hogy megkezdjük az ünnepélyes beharangolást. Mivel a szerkesztőségünk nagyobbik fele valamiféle megmagyarázhatatlan mazochizmusból – és persze a #besztlíg iránti lojalitásból – a háromoroszlánosoknak drukkol, meg sem próbáltunk teljes körképet adni a mezőnyről, helyette az angol válogatott keretét elemeztük ki posztról posztra, kitérve természetesen a hiányzókra és a várható taktikára is. És mindezt szóban tettük a vadiúj (és technikailag most már vállalható színvonalú) podcastünkben.
Jó szórakozást!
Aki inkább Soundcloudon hallgatná az adást, ide kattintson, és persze iTunes-on is fent vagyunk.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.