Ez a tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!
A darnózseli hentes. Így vált ismertté a lapokban N. János, akit 2020 októberében a Kúrián 21 év fegyházra ítéltek felesége, Kovács Judit meggyilkolásáért. A bűncselekmény horrorisztikus részlete volt, hogy a férfi a saját húsfeldolgozó kisüzemében igyekezett megszabadulni felesége maradványaitól.
True crime podcast-sorozatunk befejező, negyedik részében elmondjuk, mi történt a Kúrián, hogyan zárult le Judit ügye, és végigvesszük, milyen hibák vezettek oda, hogy hat év kellett ahhoz, hogy Jánost elítéljék a gyilkosságért.
A Cserben hagyva első három epizódja bárki számára elérhető a 444 oldalán és a podcast-alkalmazásokban.
Ha már csütörtökön meg szeretnéd hallgatni a friss adást, akkor „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged. Ha van ilyen tagságod, belépés után hallgathatod is a legújabb epizódot. Ha nem itt a 444-en, hanem a podcast appodon hallgatnál minket, a megfelelő előfizetés birtokában a Kör profilodon a Podcastok fülön készíthetsz magadnak egyedi podcast linket (RSS), amit az itt leírtak szerint befűzhetsz a podcast lejátszódba – pl. Apple vagy Google Podcasts.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.