Ahogyan a kocsmában nincs csak egy sör, úgy a karácsonyi ebédnél sincs csak egy sütemény. A nagymama zserbói, a szomszéd bejglijei és a nagynéni aprósüteményei mellett ugyanis nem lehet alibizni, a becsület megköveteli a végsőkig tartó harcot a cukorral.
Kétfajta ember van: aki vállalta ezt a küzdelmet, és karácsony környékén éppen a cukorkómájával küzd, illetve aki elvből bele sem kezdett a harcba, és legfeljebb zéró kólát fogyasztott az ünnepi asztalnál.
De vajon jobban jár a második csoport? Tényleg egészségesebb az édesítőszer a cukornál? A kérdés nemcsak az átlagembereket, hanem a tudósokat is megosztja.
Ezt a cikket teljes terjedelmében csak előfizetőink olvashatják el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?