Három új, rendszeres podcast indult el a 444-en.
Kéthetente csütörtökön jelentkezik Nem rossz könyvek címmel Horváth Bence és Ott Anna irodalmi podcastja. Az első adást itt lehet meghallgatni a műsorvezetők kedvenc könyveiről - a következőkben pedig már vendégek társaságban ajánlanak majd olvasnivalót, és beszélnek át irodalmi témákat.
Ezzel váltakozva, szintén kéthetente csütörtökön Tyúkól - Diószegi Nóra és Solti Hanna műsora nőket érintő témákról, női vendégekkel. Az első adás tudós nőkről és vadászösztönről itt.
Kéthetente szombaton Kiment, bejött - interjúműsorunk nemzetközileg elismert, külföldön is befutott magyarokkal. Műsorvezető: Fórizs Mátyás. Az első adásban Dávid-Barrett Tamás, az Oxfordi egyetemen tanító viselkedéskutató volt a vendég, itt lehet meghallgatni.
Vasárnaponként pedig továbbra is Borízű Hang - Bede Márton, Uj Péter és Winkler Róbert műsora.
A műsorok megtalálhatók a 444 Spotify és Apple Podcast csatornáin is.
Horváth Bence és Ott Anna mostantól rendszeresen ajánlanak olvasnivalót a Nem rossz könyvek podcastban. Az első részben arról beszélnek, hogy életük különböző korszakaiban mik voltak a meghatározó könyvek számunkra.
Régóta szerettünk volna készíteni egy podcastot dedikáltan nőknek, nőket érintő témákról, női megszólalókkal. Ez lett a Tyúkól. Első adás.
Dávid-Barrett Tamás, az Oxfordi egyetem viselkedéskutatója most erre figyelmeztet. Bár akkoriban senki nem hitt neki, a 2008-as válságot is megjósolta. Miért akar többet, akinek egyébként is sok van, és miért hiszik emberek, hogy a zaklatás tánc? A Kiment, bejött podcast első adása
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.