Az előfizetők (de csak a Belső Kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.
Tudományos-ismeretterjesztő kabaréműsorunk ezúttal talán még mélyrehatóbban elégíti ki a legszélesebb közönségigényeket.
Személyi edzője nincs, önmaga állította össze a gyakorlatsorozatot.
Ez volt a szava járása a tanárnak, amikor tanítványai zavarba jöttek az együttléteik után.
A vásárlók és a független szervizesek is sokat nyerhetnek azokkal a készülő amerikai és európai törvényekkel, amik biztosítják, hogy elromlott elektronikus eszközeinket ne csak márkaszervizben javíttathassuk meg. A gyártók tiltakoznak, de kérdés, hogy mi a fontosabb: több milliárd fogyasztó kényelme, az egészséges versenyhelyzet, vagy az egyes cégek sokszor önző érdekei.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.