Többek közt ezekről a témákról beszélgetünk meghívott vendégeinkkel: Gémesi Gyulával, a Gordon & Webster Zrt. ügyvezető partnerével és Jancsy Krisztián szenior tanácsadóval.
Ha az adás folyamán felmerült bármilyen kérdésed, írd meg: megirom@444.hu.
A tartalom támogatója: Gordon & Webster Zrt.
Illusztráció: Varga Jozsef Zoltan/Varga_photography - stock.adobe.com
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.