Néhány, a világ egyik legjobb csípős szószát gyártó gyárból felszálló, csípős gőzre panaszkodó irwindale-i lakos miatt Sriracha nélkül maradhat a világ! A városvezetés bezáratná a gyárat, és ha leáll a termelés, a feltaláló és tulajdonos David Tran szerint első körben durva áremelkedés jöhet, utána pedig
HIÁNY!
Őszintén együttérezve azzal a harmincvalahány irwinsdale-ivel, akinek kimarja a szemét a gőz, a világ többi részének boldogságáért igazán vállalhatnák az áldozatot. Pláne, hogy egy évben csak három hónapig kell szenvedniük - ennyi ideig tart az alapanyag feldolgozása.
A másik lehetőség, hogy Tran úr - aki azután kezdett a gyártásba, hogy Vietnamból elmenekülve nem talált semmit, ami elég erős volna, a történetét itt olvashatják - felszerel egy hatszázezer dollárba kerülő légszűrőt. Magunk közt szólva, ez sem tűnik lehetetlennek, az évi húszmillió palack szószt termelő cég 40-50 millió dolláros forgalmat bonyolít. (Via The Atlantic Wire)