Országzászló #3: Veszélyben a minden magyar után járó, napi 710 forintos brüsszeli utalás

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Magyari Péter és Ruff Bálint politikai műsora a 444-en.

Először van érdemi eszköz az EU intézményeinek kezében, hogy a jogállamiságot erősítő intézkedéseket kényszerítsen ki az Orbán-kormányból. Működhet? Ezt vitatjuk meg az Országzászló 3. adásában.

Percek és témák:

  • 00:50 2008. november 6. óta nem láttunk olyat, mint most.
  • 02:58 Brüsszel visszaküldené Magyarországot 2004-be.
  • 08:07 Orbánnak pénz kell, Brüsszelnek eszköze lett.
  • 15:31 IMF? Kína? Lehet B terv?
  • 21:47 Ha enged is a kormány, akkor sem fordul fel a NER.
  • 25:00 Nagyon sok pénzről van szó.
  • 31:00 Életmódról vagy jogállamról beszélünk?
  • 35:52 A homoszexualitásra kényszerítő brüsszeli bürokraták legendája már 2012-ben felbukkant.
  • 38:48 Ha a pénz első részlete megérkezik...
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast