A magyar politikában is van ám ráció! Pankráció. Fogadjunk?
Keddig még csak Kör-tagoknak, keddtől mindenkinek.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Ugyanis a választás miatt nem lett volna szerencsés, ha ezzel van tele a sajtó.
Győrffy Dóra professzor friss tanulmánya részletesen bemutatja, hogy miért káros és észszerűtlen ázsiai cégek akkumulátorgyártására feltenni Magyarország jövőjét. A magyar kormány éppen megismétli az 50-es évek hibáit, csak most nem külföldi megszállók nyomására történik ez, hanem saját meggyőződésből.
Valahogy azt a nevet kapta a Fidesz-közeli „civil szervezet” konferenciája, hogy "Magyar lányok és asszonyok a béke és a haza szolgálatában". A hazáról és az identitás-feminizmusról beszélgettek többek között a honleányok.
Orbán éves gazdasági beszédében nem olyan finoman utalgatott arra, hogy nem az oroszok robbantották ki a háborút, de szóba került az is, rendezhető-e a vitája Matolcsy Györggyel és hogy hogyan fogadhat be Magyarország vendégmunkásokat, hogy ne essen a "nyugati csapdába"
Utat tévesztett a kormány, és nem látható, hogy képes-e módosítani az irányt, mondta a parlament előtt a Magyar Nemzeti Bank elnöke.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.