UP és Winkler a stúdióból, Bede a somogyi pusztáról jelentkezik ezúttal már Youtube-ra is kikerülő podcastunkban. Miért nem lett a tokaji furmintból magyar vakcina? Miért lett kubai vakcina? Hányan volt a Hét mesterlövész? Többen-e, mint a Hét szamuráj? Ezekre az aktuális, mi több: kardinális kérdésekre keresi a választ értelmiségi vitaműsorunk heves brazilifikáció közepette.
Továbbiak a továbbiakban:
A női súlyemelés még az olimpiákon is csak keveseket érdekel. Egy biológiailag férfiként született új-zélandi nő indulásának köszönhetően mégis ez lesz az egyik legnagyobb figyelemmel kísért versenyszám Tokióban.
Mivel dolgozik évek óta? Nem szégyelli magát? Most 5 könnyű lépésben eljuthat a totális igénytelenségtől a klaviatúranirvánába, még csak nem is túl drágán.
A túszejtő rabok helikoptert es kebabpizzát követelnek.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.